Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Καλωσόρισμα στο GLIDERTIME

Αγαπητοι φίλοι του αερομοντελισμού καλώς ήρθατε στο glidertime.το glidertime δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να αναπτύξει τον ανεμοπτερισμο και γενικότερα την ιδέα του μοντελισμού. στο παρών blogg χωρανε μονό όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν μέσω των εμπειριών τους ......των ερωτήσεων τους.... των απόψεων τους και γενικότερα πάσης φύσεως καλών προθέσεων τους !

Το glidertime θα είναι ένα ανεξάρτητο site το όποιο ΔΕΝ και ξαναλέω ΔΕΝ αποσκοπεί σε καμία περίπτωση να βγάλει χρήματα η να έχει καποιο όφελος από οποιαδήποτε μεριά του αερομοντελισμου. Οι χρήστες του παρών site θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι τον γραφόντων και λεγόντων τους. Ας απολαύσουμε όλοι αυτόν τον μαγικό κόσμο του αερομοντελισμού..... .

φιλικά AIRCOSTAS

4 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου. Εαν έχεις δυνάμεις να συνεχίσεις το blogspot σου και να το ανανεώνεις τακτικά, να είσαι σίγουρος πως πολλοί αερομοντελιστές θα το παρακολουθούν τακτικά.

    Καλή και δημιουργική συνέχεια !!!!!

    Δημήτρης Θεσσαλονίκη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Κωστα,ευχομαι το νεογεννητο blog σου να βρει το δικο του κοινο και να απλωσει ανεμοπορικα φτερα στον απεραντο ηλεκτρονικο ουρανο.!!Ευχες και ''ταιζε'' το να μεγαλωσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί μου φίλοι σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. εύχομαι πραγματικά να απολαύσετε το glidertime μέχρι τελευταίου (θερμικού).θα ήθελα να με πιστώσετε με λίγο χρόνω ώστε να έχουμε το καλλίτερο αισθητικό άλλα και ποιοτικό αποτέλεσμα στο blog μας. οι Ιδαίες είναι αρκετές και η όρεξή ατέλειωτοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kώστα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου. Κράτα το καθαρά ανεμοπορικό και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

    Νίκος Βουλουμάνος (aka gliderguider)

    ΑπάντησηΔιαγραφή